Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Middleton ostaje u Bucksima

Khris Middleton izlazi iz svoje najbolje godine u NBA ligi. Zajedno sa Bucksima ostvario je i više od zacrtanog cilja a u dijelu sezone poslije All-Star pauze bio je najbolji igrač ekipe sa preko 18 poena po utakmici. Sve to Bucksi su dobili za ispod milijun dolara, a sada je vrijeme da se ovaj igrač plati.

Odradio je ugovor od tri godine potpisan kada je izabran na draftu od strane Pistonsa kao 39. izbor ukupno i sada je ograničeni slobodni igrač. Taj status „ograničenog“ znači da će Bucksi moći izjednačiti bilo koju ponudu koju ovaj igrač dobije ali do izjednačavanja izgleda neće ni doći, jer Middleton sigurno ostaje u Milwaukeeu. Po nekim izvještajima, nakon tog prvog srpnja kada se period slobodnih igrača otvara, vrlo brzo će biti potpisan ugovor Bucksa i Khrisa, a on bi trebao da bude vrijedan nešto više od osam milijuna dolara po godini, iako dužina još uvijek nije poznata. Bucksi se nalaze u odličnoj situaciji, sa samo jednim bitnijim slobodnim igračem (Jared Dudley vjerovatno prekida svoj ugovor i postaje neograničeni slobodni igrač) a Khris je kako se čini sredina ove moćne ekipe u izgradnji.

S odličnim defanzivcima Giannisom Antetokoumpom i Michaelom Carter-Williamsom te jednim ofanzivnim prospektom koji će tek svoj raskošni talent pokazati Jabarijem Parkerom ova ekipa ima odličan potencijal da bude u samom vrhu lige prvenstveno po obrambenom rejtingu. Iznenadili su mnoge svojim igrama ove godine, sumnjam da će neko biti iznenađen sljedeće ako Bucksi budu još i bolji.

Latest Posts

NE PROPUSTITE