Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Mike Conley o nastavku karijere

Mike Conley Jr. biti će jedna od glavnih udavača na free-agent tržištu ovo ljeto. Conley Jr. je izabran kao 4. izbor na draftu 2007 godine od strane Memphis Grizzliesa, odmah iza Greg Odena, Kevin Duranta te Al Horforda i od tada nastupa za Grizzliese. U svojoj devetoj sezoni je na prosjeku od 14,5 koševa i 6,2 dodavanja.

Kao glavni potencijalni novi poslodavac najčešće se spominju New York Knicksi koji će imati dosta prostora pod capom. Triangle offence bi odgovarao Mikeu, posebno nakon što je Rajon Rondo, također jedna od meta Knicksa za mjesto razigravača, izjavio da mu ne odgovara napadačka igra Knicksa. Time su Knicksi još više oko bacili prema Memphisu. Iako Conley nije demantirao mogućnost prelaska u Knickse ipak se očekuje da bi trebao ostati u Memphisu.

Sve ćete znati na vrijeme, nisam se obavezao nikome.”, izjavio je Conley, dok mu je cijenu malo podigao suigrač Zach Randolph zagonetnom izjavom: “Mike Conley se ovdje (Memphis) ne vraća”.

Odlazak ili ostanak Conleya u Memphisu ujedno će odrediti put kojim će ova poprilično veteranska franšiza krenuti. Čeka ih vruće ljeto.

Latest Posts

NE PROPUSTITE