Tuesday, April 16, 2024

ZADNJE OBJAVE

Mike Conley: Vrijeme je da se Utah ponovno uključi u borbu za NBA titulu

Utah Jazz je ovog ljeta povukao odlične poteze u free agencyju te su se etablirali kao contenderi i jedni od favorita za NBA naslov, a možda najznačajniji dodatak je dovođenje veterana Mikea Conleyja.

Sada, čak i prije nego što je odigrao minutu za svoj novi klub, 31-godišnjak je izjavio da vjeruje kako Jazzeri mogu osvojiti NBA titulu, budući da su vrhunski igrači lige “raspršeniji” nego posljednjih godina.

Sada se čini da je vrijeme – posebno ove godine, jer nema previše timova s ​​tri superstara, ili top-pet, top-10 igrača u momčadi”, rekao je Conley novinarima u ponedjeljak, uključujući Davea McMenamina iz ESPN-a.

To je sve nekako raspršeno pa je to izvrsna prilika za nas da budemo ono što jesmo, da se nastavimo poboljšavati kako sezona ide, a vjerujem da ćemo na kraju sezone mi biti tamo, kucajući na vrata NBA naslova.

Utah je dodala neke značajne igrače unatoč tome što nije potpisala nijednog od najboljih igrača dostupnih u free agencyju. Naš Bojan Bogdanović bio je najskuplje potpisano pojačanje momčadi (četiri godine i 73 milijuna dolara), a novopridošli Ed Davis, Jeff Green i Emmanuel Mudiay trebali bi momčadi dati značajni doprinos uz glavne igrače Rudyja Goberta i Donovana Mitchella.

Conley vidi sličnosti između igrača okupljenih u dresu Jazzera i aktualnih prvaka Toronto Raptorsa, a on gaji nadu se da će se povijest ponoviti.

Mislim da je to što je Toronto postigao ove sezone samo potvrda da ako sastavite dobar tim, momčad s dubinom i širinom uz uvjet da se igrači poboljšavaju kako sezona prolazi, možete očekivati da ćete biti u dosegu NBA titule”, rekao je Conley.

Latest Posts

NE PROPUSTITE