Thursday, November 30, 2023

ZADNJE OBJAVE

Mike James èeka do travnja, Simmons ostaje u Clippersima

Mike James je veæ tri puta potpisivao ugovor sa Bullsima na 10 dana. No, kao i prijašnja dva, ni ovaj mu nije donio duži ostanak u Chicagu. Nakon petka, kad je odradio svoj 10-dnevni ugovor, Bullsi su odluèili kako mu neæe produžiti ugovor, ali mu planiraju ponuditi ugovor do kraja sezone negdje u travnju.

Do tada, Bullsi æe imati 2 slobodna mjesta u svome rosteru i jedno mjesto bi mogao popuniti Rasual Butler.

36-godišnji Mike James ove sezone odigrao je 8 utakmica za Bullse u kojima je prosjeèno bilježio 5.4 poena i 3.4 asistencije u 11.2 minuta provedenih na parketu.

Bobby Simmons ostaje u Clippersima

Los Angeles Clippersi odluèili su ponuditi novi ugovor Bobby Simmonsu nakon što je njegov stari 10-dnevni ugovor istekao proteklog tjedna. Simmons æe tako završnicu sezone sezone provesti u Los Angelesu.

U 13 utakmica koje je Simmons odigrao za Clipperse ove sezone prosjeèno je bilježio 3.5 poena te 2.7 asistencija po utakmici uz 37% šuta za tri poena.

“Bobby je stvarno napravio dobar posao što se tièe obrane i dobiva puno lopti u ruke,” rekao je trener Clippersa Vinny Del Negro prošli tjedan. “On je dobar èovjek, profesionalac. Stvarno mi se sviða. Takoðer znam da se i direktoru Neilu Olsheyu jako sviða.“

Ovaj 9-godišnji veteran je 2004. proglašen za igraèa koji je najviše napredovao. Tada je takoðer igrao za Clipperse, a bilježio je najbolje brojke svoje karijere. Imao je prosjeèno 16.4 poena, 5.9 skoka i 2.7 asistencije po utakmici.

Latest Posts

NE PROPUSTITE