Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Mike Miller se vraæa na Božiæ

30-godišnji šuter Miami Heata Mike Miller æe zbog ozljeðenog palca propustiti sve utakmice Heata do 25.12., kada se na Božiæ igra utakmica izmeðu Heata i Lakersa. To je dobra vijest za njegovog trenera Erika Spoelstru, jer se oèekivalo da æe Miller biti ozlijeðen i duže.

Mike se nada da æe u dresu Heata debitirati na Božiæ protiv Lakersa u Staples Centeru, koja se najavljuje kao utakmica sezone. Ozljedu je zadobio 22.10. dok je èuvao Jamesa, i kada je nespretno zakaèio prst za njegov dres. Ta ga ozljeda košta 2 mjeseca mirovanja od košarke.

“Poboljšava se, ali to još nije to. Moj je cilj doæi na parkete malo ranije nego predviðeno, i nadam se da æu pomoæi svojoj ekipi protiv Lakersa”, rekao je Miller.

Miller, koji je u NBA veæ 10 godina, je jedan od najbitnijih pojaèanja “Velikoj trojci”, a najviše æe im pomoæi zbog svojih velikih šuterskih sposobnosti. Kroz karijeru je Miller imao prosjek od 13.7 koševa, i uz postotak šuta za tri od 40%. Miami mu je peti klub, a prije toga je igrao i za Orlando, Memphis, Minnesotu i Washington.

Latest Posts

NE PROPUSTITE