Thursday, July 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Mike Woodson kažnjen zbog kritiziranja sudaca

Trener New York Knicksa, Mike Woodson, kažnjen je s 25 tisuća dolara zbog javnog kritiziranja sudaca. Kažnjen je zbog izjava koje je dao tijekom gostovanja na radijskoj postaji ESPN New York. Woodson je posebno izrazio svoje nezadovoljstvo suđenjem koje uključuje najboljeg igrača Knicksa, Carmela Anthonyja.

Na pitanje da li smatra da Anthony nema isti status kod sudaca kao neki drugi najbolji igrači NBA lige poput LeBrona Jamesa, Kobeja Bryanta i Kevina Duranta, Woodson je odgovorio potvrdno.

“Apsolutno, i ne bježim od toga. Mislim da Melo dobiva više udaraca no ikad. U ovome sam više od 30 godina, i ponekad se zaista pitam što je zapravo prekršaj, a što nije”, izjavio je trener Knicksa.

“Oni ne mogu vidjeti sve te ponekad nenamjerno pogriješe, i to razumijem. Carmelo iznudi puno kontakta, ali najčešće od toga nema nikakve koristi”, dodao je Woodson.

Iako Anthony provodi puno vremena ispod koša otkad većinu vremena igra na poziciji krilnog centra i u čestim je kontaktima s drugim igračima boreći se za poziciju, često sudački zvižduci na koje je navikao izostanu. Još ranije, nakon poraza od Houstona, Carmelo je izjavio da “treba biti krvi da bi dobio faul.”

Po ukupnom broju slobodnih bacanja trenutačno je na sedmom mjestom s 83 pokušaja u 11 utakmica. Ligu predvode Dwight Howard koji ih je gađao 149 u 13 utakmica i Kevin Durant sa 137 u 11. Ispred njega su još LeBron James, Monta Ellis i Kevin Love. Zbog  ozljede Tysona Chandlera, Carmelo mora još više igrati i koristiti svoju snagu u reketu pa broj od samo 13 posto akcija koje mu završavaju pokušajima s linije slobodnih bacanja, za superstara kao što je on, nije zadovoljavajuće.

Latest Posts

NE PROPUSTITE