Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Mike Woodson: Ne raèunam na Lina

Privremeni trener košarkaša New Yorka Mike Woodson u ponedjeljak je izjavio kako Jeremy Lin vjerojatno neæe biti spreman zaigrati u srijedu u petoj utakmici èetvrtfinala Istoène konferencije NBA lige kod Miamija koji vodi 3-1.

Iako oporavak Jeremyja Lina od operacije koljena ide bolje nego se oèekivalo trener Knicksa smatra da je on daleko od fizièke spreme za teške dvoboje u doigravanju.

“Pripremam momèad kao i zadnjih mjesec, mjesec i pol dana. Dakle, ne raèunam na Lina. Na treningu sam pratio kako šutira, te kako istrèava gore-dolje po terenu i ne èini mi se fizièki spremnim za utakmice kakve se igraju u doigravanju. Ne znam da li æe na temelju toga lijeènici donijeti svoju odluku. Ja ne mogu odluèiti je li on dovoljno zdrav za igru” rekao je Woodson koji je tijekom dosadašnjih dvoboja s Miamijem ostao bez dvojice igraèa na Linovoj poziciji, Barona Davisa i Imana Shumperta koji su ozlijedili koljena. Sav je teret sada na leðima 33-godišnjeg Mikea Bibbyja.

“Gledajte, ja bih svakako volio vidjeti Jeremyja na parketu. Nemojte me krivo shvatiti. On je važan èlan momèadi, ali ako lijeènici kažu da postoji rizik ja ne mogu biti toliko sebièan da ga natjeram da igra. Neæu to uèiniti” zakljuèio je trener Knicksa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE