Thursday, April 18, 2024

ZADNJE OBJAVE

Mike Woodson potpisao višegodišnji ugovor s Knicksima

Jedna pobjeda u doigravanju u seriji protiv Miami Heata bila je dovoljna da uprava košarkaša New York Knicksa treneru Mikeu Woodsonu (54) ponudi novi višegodišnji ugovor.

“Znam da su oèekivanja visoka i trebala bi biti visoka. Veselim se izazovu”, komentirao je Woodson pri objavi o potpisivanju višegodišnjeg ugovora i skidanja oznake “privremeni trener” uz svoje prezime.

Nakon što je zamijenio Mikea D’Antonija 14. ožujka Woodson je odveo Knickse do omjera od 18 pobjeda i 6 poraza i plasmana u doigravanje. U prvoj rundi doigravanja Knicksi su izgubili 4-1 od Miamija, prekinuvši niz od 13 uzastopnih poraza u doigravanju dobivši èetvrtu utakmicu serije.

Ipak, unatoè soldinim rezultatima Woodsona èinilo se dugo da æe predsjednik kluba iz Madison Square Gardena James Dolan krenuti u akciju dovoðenja Phila Jacksona, osvajaèa 11 NBA prstena i bivšeg igraèa Knicksa koji je prošlu sezonu proveo bez posla nakon prestanka suradnje s Los Angeles Lakersima. To se ipak nije dogodilo.

Prethodno New Yorku Woodsonu je jedini stalni trenerski posao bio u Atlanti, gdje je proveo šest godina izmeðu 2004. i 2010. godine. Radio je i kao asistent u Philadelphiji i Detroitu, u njihovoj šampionskoj sezoni 2004. godine.

U trenerskoj karijeri Woodson je na omjeru pobjeda i poraza 224-292.

Latest Posts

NE PROPUSTITE