Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Mike Woodson u Knicksima do 2015. godine

Danas se održava “Media day” za brojne NBA ekipe, uključujući New York Knickse. Odmah na početku čelnici ekipe izjavili su kako je produžen ugovor glavnog trenera Mikea Woodsona za još jednu sezonu.

Kako to često biva s NBA ugovorima, čelnici ekipe (Knicksa) mogli su iskoristiti opciju u ugovoru trenera (Woodsona) te ga zadržati u ekipi dodatnu godinu nakon isteka ugovora, što su i učinili. To znači da je Woodsonov ugovor produžen za sezonu 2014/15.

“Imam veliko poštovanje prema Mikeu i smatram da je obavio sjajan posao kao trener Knicksa. Proveo sam kratko vrijeme s njime i odmah sam znao da je produženje dobra odluka”, izjavio je Steve Mills, novi generalni menadžer Knicksa koji je zamijenio na toj poziciji Glena Grunwalda.

Woodson je Knickse preuzeo krajem sezone 2011/12 i od tada je ostvario omjer 72-34, gledajući samo utakmice regularnog dijela sezone. Prošle su sezone svoj put u doigravanju Knicksi završili u polufinalu konferencije protiv Indiana Pacersa, koji su bili bolji s 4-2 u pobjedama. Ekipa igra vrlo dobro u obrani (sedmi po primljenim poenima po utakmici), no u napadu previše toga ovisi o Carmelu Anthonyju (posljednji su u ligi po asistencijama), tako da je jasno koji dio igre ekipa mora poboljšati za veće uspjehe.

Latest Posts

NE PROPUSTITE