Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Miličić odgovorio Wadeu i Anthonyju: “Oni nisu prošli put kojim sam ja morao proći, želim im sve najbolje u životu i karijeri”

Darko Miličić je odgovorio Carmelu Anthonyju i Dwyaneu Wadeu na njihovo ismijavanje.

Miličić je bio drugi izbor jednog od najboljih NBA draftova u povijesti, onog iz 2003. godine. Miličić je izabran odmah iza LeBrona Jamesa i neposredno ispred Anthonyja i Wadea. Svi znamo da su James, Anthony i Wade postali jedni od najvećih NBA igrača ikad.

Nedugo nakon što su se Wade i Anthony ismijavali Miličiću na Instagram videozapisu uživo, Miličić im je odgovorio.

Oko tih priča, pa dobro, nije li moja priča već ispričana, oni su hvala Bogu uspjeli u karijeri, a ja nisam. Nismo djeca, odrasli smo muškarci, nadam se da ste dovoljno zreli da shvatite da je život pun uspona i padova. Imam savjet za njih, jer mislim kako su oni dobri momci, da ne osuđuju i ne rugaju se. Hvala Bogu da niste prošli putem kojim sam ja prošao. Njima želim sve najbolje kao i uvijek i pozdravljam njihove karijere. Sve najbolje u daljnjem životu i puno uspjeha i manje osuđivanja.

Miličić je u ligi igrao 10 sezona, no nikada nije postao NBA zvijezda. Odigrao je ukupno 468 utakmica, ali započeo ih je samo 208. Najbolja sezona mu je bila 2010-11., kada je prosječno postizao 8,8 poena po utakmici, a te sezone je startao u čak 69 utakmica za Minnesota Timberwolvese.

Latest Posts

NE PROPUSTITE