Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Miličić opet u središtu skandala: Optužuju ga njegovi radnici

Nekadašnji NBA igrač i drugi izbor drafta 2003. godine iza LeBrona Jamesa, Darko Miličić već godinama privlači pažnju izvan parketa. Od košarke se oprostio davne 2012. godine kada su ga otpustili Boston Celticsi.

Bivši srpski košarkaš u karijeri je zaradio više od 50 milijuna dolara, a poznat je njegov raskalašeni život i izjave: ”Jahta me je koštala 700 hiljada. Vozio sam je pet puta, zakucao u plićak, nasukao se s njom, pokvario je i prodao poslije mjesec dana, izgubio 300 tisuća i to ti je to” – prepričavao je Miličić stvari koje je radio za vrijeme karijere.

Jedno vrijeme nakon umirovljenja bavio se kick-boksom, ali njegova osnovna djelatnost je poljoprivreda. Mediji u regiji prenose vijest kako se Miličić sada ponovno našao u središtu skandala zbog neplaćanja radnika koji su radili u njegovim voćnjacima. Nakon toga, Miličić je najprije šokirao izjavom:

„Od siječnja nisam nikom ništa platio i ne planiram jer Darko Miličić ništa ne plaća.“ – vrištala je naslovnica Kurira.

Ipak, druga Miličićeva izjava bila je posve drugačija, tvrdi da nikada nikome nije ostao dužan.

„Nikada nikome nisam ostao dužan, niti ću biti. Nemam razloga za to, niti za bilo kakvo pravdanje. Ako postoji neki problem, bit će brzo riješen.“ – naglasio je.

Jedno je sigurno, Miličić je jedan od onih likova koji neprestano privlače pažnju svojim osebujnim stilom života. Nadamo se da će radnici dobiti ono što su zaradili.

Latest Posts

NE PROPUSTITE