Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Milièiæ: Ako treba ubiti za uspjeh momèad, ja sam na to spreman

Srbijanski košarkaš Darko Milièiæ, drugi pick prve runde NBA drafta 2003. godine, ozbiljno je shvatio priliku koju mu je Boston pružio nakon serije neuspjelih angažmana u pet razlièitih momèadi dosada.

Milièiæa (27) je na draftu 2003. godine Detroit uzeo kao drugi pick prve runde ispred Dwyanea Wadea, Carmela Anthonyja i Chrisa Bosha, ali mu se taj potez nije isplatio. Srbin nikada nije opravdao velika oèekivanja koja su Amerikanci postavili ispred njega, ali je ipak osvojio prsten NBA prvaka s Detroitom 2004. godine (igrao u prosjeku sedam minuta).

Milièiæ se na kraju prošle sezone, odnosno tijekom ljeta, razišao s Minnesotom, a priliku da bude dominantni par s Kevinom Garnettom pružili su mu Celticsi, odnosno Doc Rivers.

“Umoran sam više od svog silnog dokazivanja da sam bio zasluženo drugi pick drafta i tako dalje. Ove sezone je bitan Boston, a ne ja. Želim dokazati da sam dostojan ove momèadi i spreman sam na sve što æe od mene tražiti Rivers”, rekao je Milièiæ te pojasnio na što misli kad kaže sve.

“Što god treba za uspjeh momèadi i mojih suigraèa, ja æu napraviti. Ako treba nekoga ubiti na parketu ja æu to napraviti”, izjavio je srbijanski centar.

Boston novu sezonu otvara 30. ovog mjeseca i to u gostima protiv mrskog rivala i aktualnog prvaka Miami Heata.

Latest Posts

NE PROPUSTITE