Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Miller ostaje u Denveru

Andre Miller, razigravaè koji je prošle sezone igrao za Denver Nuggetse, dogovorio je sve uvjete novog ugovora s istom ekipom te æe ostati èlan Nuggetsa i sljedeæe tri sezone.

Miller je nakon završetka sezone postao nezaštiæen slobodan igraè i mogao je birati gdje æe nastaviti svoju karijeru. Izgleda da je njegov odabir pao na ostanak u Denver Nuggetsima s kojima ima usmeni dogovor o potpisu novog ugovora. Prema prvim spoznajama, ugovor bi trebao glasiti na tri godine i oko 3 milijuna dolara godišnje, a službeno æe moæi potpisati ugovor nakon 10. srpnja, do kada æe NBA liga obavijestiti ekipe koliki je iznos salary capa za sljedeæu sezonu.

Miller je prošle sezone odigrao statistièki gledano najlošiji sezonu u svojoj karijeri, prosjeèno je postizao 9,7 poena i dijelio 6,7 asistencija po utakmici, ali to je razumljivo buduæi da je u igru ulazio s klupe i nije imao minutažu kao i prethodnih sezona.

Prošla sezona mu je bila 13. u NBA ligi i s 36 godina polako se bliži koncu svoje karijere koja je zapoèela 1999. godine kada su ga na draftu 8. izborom odabrali Cleveland Cavaliersi. Nakon tri sezone u Cavsima seli u Clipperse, a nakon toga je igrao još u Nuggetsima, 76ersima, Trail Blazersima i prošle sezone ponovno u Nuggetsima. Prosjeci karijere iznose mu 14,1 poen i 7,2 asistencije po utakmici.

Fascinantan je podatak da je u 13 NBA sezona odigrao gotovo sve utakmice, najveæi broj propuštenih utakmica po sezoni je samo 2, koliko je propustio u dva navrata, dok je tijekom 9 sezona odigrao sve utakmice svoje ekipe.

Latest Posts

NE PROPUSTITE