Thursday, June 1, 2023

ZADNJE OBJAVE

Miller uspješno operiran, dolazi Stackhouse

Novooformljena i jaka košarkaška momèad Miami Heata i prije NBA sezone suoèila se s crnim scenarijem ozljeda. Nastave li se one i kroz utakmice osnovnog dijela, momèadi koju mnogi smatraju favoritom za naslov neæe biti lako.

Kamen temeljac” sastava, Dwyane Wade, potrebuje još otprilike dva tjedna da u potpunosti sanira svoju ozljedu prepona. Novi je problem Mike Miller, njemu æe trebati minimalno dva mjeseca da dohvati formu nakon što se u petak podvrgnuo operaciji palca i ligamenata koju je zadobio na treningu momèadi. Dogodilo se to na bizaran naèin. Naime, Millerov desni palac je tijekom vježbe u srijedu zapeo u dresu suigraèa.

Klub je veæ krenuo u akciju kojom bi “pokrpali” rupu nastalu u sastavu. Pregovori su u tijeku s veteranom Jerryem Stackhouseom, koji se i ranije spominjao u kontekstu moguæeg dolaska u Miami.

Stackhouse je NBA karijeru zapoèeo u sezoni 1995/96. Iako su posljednjih godina njegovi prosjeci u drastiènome padu, u karijeri je na uèincima od 18.0 poena, 3.4 skoka i 3.6 asistencija po veèeri.

Latest Posts

NE PROPUSTITE