Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Millsap uspješno operiran

Paul Millsap je ovo ljeto kao slobodan igrač potpisao ugovor s Denver Nuggetsima, te je okarakteriziran kao veliko pojačanje za momčad iz savezne države Colorado. Do sada je pružao vrlo dobre igre, ali nažalost je prije nekoliko dana u utakmici protiv Los Angeles Lakersa pretrpio težu ozljedu ligamenata zgloba lijeve ruke. Danas je uspješno operiran, ali trenutno još uvijek nema dostupnih informacija o datumu njegovog povratka na teren.

Očekuje se da će nedostajati momčadi barem još nekoliko mjeseci, što je svakako veliki udarac na ambicije momčadi Denvera.

Millsapa je 2006. godine na draftu kao 17. picka druge runde (47. ukupno) odabrala Utah Jazz.

Tamo je proveo šest sezona, a potom je 2013. godine prešao u Atlanta Hawkse. Dobrim igrama u toj momčadi je zaslužio status All-Star igrača.

U novoj momčadi je uz Nikolu Jokića činio glavni napadački duo Denvera, o čemu govore i brojke koje je do sada ostvario. Trenutna statistika u novoj momčadi mu je 15,3 poena uz 6,2 skoka u odigranih 29,7 minuta po utakmici.  Denver Nuggetsi su trenutno na omjeru od 10 pobjeda i sedam poraza, što ih uvrštava na šesto mjesto zapadne konferencije.

Latest Posts

NE PROPUSTITE