Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Millsapova ozljeda zapešća stavlja Nuggetse pred veliki izazov

Prva sezona za Paul Millsapa u dresu Denver Nuggetsa je prekinuta ozljedom lijevog zapešća u srijedu tijekom utakmice protiv Los Angeles Lakersa. ESPN-ov kolumnist Adrian Wojnarowski naveo je kako izvori iz kluba tvrde da će ova ozljeda tridesetdvogodišnjeg krilnog centra udaljiti od terena na tri mjeseca.

Koliko bi ova ozljeda mogla značiti za aspiracije Denver Nuggetsa u vezi ulaska u doigravanje, pokazati može jedino vrijeme. Na tom igračkom mjestu klub može ponuditi dovoljno odgovora poput Kennetha Farieda, Juana Hernangómeza ili Treya Lylesa,  no pitanje je koliko se oni mogu mjeriti sa igračkom prisutnošću i iskustvom četverostrukog All-Stara .

Inače, ovo je četrnaesta sezona u NBA-u za Millsapa, prije dolaska u Denver proveo je četiri sezone u Atlanta Hawksima gdje je u prošloj sezoni u prosjeku postizao 17,1 poena, 7,7 skokova i 3,7 asistencija. Ovu sezonu dijeleći parket s jednim od svestranijih centara lige, Nikolom Jokićem, postizao je 15,3 poena, 6,2 skokova i 3,1 asistenciju po utakmici.

Klub iz Colorada se momentalno nalazi na šestom mjestu na Zapadu dok se iza njih nalaze New Orleans Pelicansi i Oklahoma City Thunder. Mjesto u playoffu još nije osigurano, no Denver Nuggetsi su svakako još uvijek ozbiljan kandidat.

Latest Posts

NE PROPUSTITE