Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Miloš Teodosić o odlasku u NBA

Na nedavno završenom košarkaškom turniru u okviru XXXI Ljetnih Olimpijskih igara u Riju, gledali smo zanimljivu košarku koja je završena nakon finalne utakmice, gdje je u finalnom susretu reprezentacija Sjedinjenih Država deklasirala reprezentaciju Srbije rezultatom 96:66.

Momčad Srbije usprkos odličnoj igri protiv Amera u meču grupne faze na kraju se zadovoljila srebrenim odličijem oko vrata koji je itekako uspjeh usprkos ne igranju Nemanje Bjelice i Bobana Marjanovića.

Motor ekipe Srbije Miloš Teodosić odigrao je fantastičan turnir gdje je oduševio košarkaški svijet, posebno Amere te se doveo u istu rečenicu s odlaskom preko bare u NBA ligu. Na sve te špekulacije i sam kapetan Srbije obratio se javnosti:

Trenutno imam ugovor s CSKA Moskvom još godinu dana i tamo ću naravno odraditi ugovor. Kada dođe vrijeme za NBA razgovarati ćemo o tome, sve do tada ostajem u Europi.”

Miloš je u karijeri nastupao za FMP Železnik, Borac Čačak, Olympiacos te je trenutačni član CSKA Moskve s kojom je osvojio Euroligu ove godine.

S reprezentacijom Srbije prikupio tri srebrene medalje.

U Riju je imao brojke od 12 poena, 2 skoka i 5,4 asistencije po utakmici.

Latest Posts

NE PROPUSTITE