Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Millsap: Spreman sam ulaziti sa klupe

Krilo Utah Jazza, Paul Millsap, nije zabrinut u vezi svoje pozicije u momèadi i neæe mu smetati ako ne bude dio poèetne petorke.

“To mi nije problem. Bio ja u petorci ili ne, i dalje smo dobra momèad,” rekao je Millsap za HoopsHype. “Ja æu svakako biti važan dio momèadi. Èak i ako budem ulazio s klupe, imati æu veliku minutažu. Petorka zaista neæe utjecati na moj pristup igri.”

Trener Jazza, Jerry Sloan (na slici), još nije odluèio hoæe li u poèetnoj petorci biti Millsap ili Carlos Boozer. Milsap je takoðer dodao kako je ove sezone spreman malo više vremena igrati na poziciji niskog krila.

“Da, mislim da sam spreman za to. Spreman sam proširiti svoju igru na poziciju niskog krila. Mislim da æu na taj naèin pomoæi svojoj momèadi. Ipak, ima još puno stvari na kojima moram raditi da bih postao bolji igraè na toj poziciji,” kaže Milsap.

Prošle sezone Millsap je pokazao da je igraè koji zaslužuje biti starter. U 76 odigranih utakmica je ostvarivao prosjeke od 13.5 poena, 8.6 skokova, 1.8 asista te po jednu osvojenu loptu i blokadu, za 30 minuta igre.

Latest Posts

NE PROPUSTITE