Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Milwaukee Bucksi štede na Sessionsu

Iako je mladi playmaker pokazao veliki potencijal za razvoj u vrhunskog NBA igraèa, Bucksi su izgleda odluèili uštedjeti koji dolar i ne namjeravaju se razbacivati novcem.

Svjetska kriza zahvaæa sve pa tako i vlasnike NBA klubova. Oèito je prošlo vrijeme kad se za svaki bljesak moglo doæi do višegodišnjeg ugovora s osmeroznamenkastim iznosom za svaku sezonu. Najbolji primjer je mladi razigravaè Bucksa Ramon Sessions.

Iako je Sessions prošle sezone bilježio izvanrednih 12,4 koša, 5,7 asistencija i 3,4 skoka za samo 27 minuta na parketu, Bucksi su odluèili uštedjeti upravo na njemu. Naime,  NBA izvori govore da su Bucksi spremni ponuditi tek 3 milijuna dolara po sezoni i da neæe izjednaèavati niti jednu višu ponudu iako Sessions ima status ogranièenog free-agenta. To gotovo sigurno znaèi da æe klub iz Milwaukeeja ostati bez usluga ovog talentiranog igraèa.

Ovog ljeta mnogi su NBA klubovi pokazali interes za Sessionsa, a kao najizglednija opcija èine se New York Knicksi. Nagaða se da agencija koja predstavlja Sessionsa traži ugovor u vrijednosti od oko 32 milijuna dolara za 5 sezona u novom odredištu dosadašnjeg razigravaèa Milwaukee Bucksa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE