Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Milwaukee Bucksi zainteresirani za Jordana, Okafora i Chandlera

Nakon što su prošli mjesec u razmjeni izgubili Grega Monroea, a dobili Erica Bledsoea, Milwaukee Bucksi navodno traže igrača na poziciji centra.

Bucksi su pokazali osobitu zainteresiranost za centra Los Angeles Clippersa DeAndrea Jordana, barem po pisanju novinara Gearsa Woelfela.

Clippersi su trenutno na omjeru 8-12, muku muče s ozljedama, a nedavno im se ozlijedio i glavni igrač Blake Griffin.

Jordan u srpnju može postati neograničeni slobodni agent. Dvostruki najbolji skakač lige bi u slučaju tradea u Buckse s Giannisom Antetokounmpom mogao činiti jedan od najboljih napadačkih dvojaca lige. Ali, on neće biti jeftin. Woelfel navodi da Clippersi žele barem dva ili tri igrača u zamjenu, i to Khrisa Middletona, najboljeg rookieja prošle sezone Malcolma Brogdona i Johna Hensona.

Ako je to istina, teško je zamisliti da će se nešto dogoditi, osim ako Bucksi ne dobiju nekakvu sigurnost da će Jordan ponovno potpisati s Milwaukeejem. Čak i kad bi to učinio, to će značiti da će oni za to masno platiti, jer će Jordan idućeg ljeta zasigurno htjeti potpisati deveteroznamenkasti ugovor.

Možda zbog toga Bucksi razmišljaju i o drugim opcijama. Prema pisanju istog novinara pokazali su interes za centra Phoenix Sunsa Tysona Chandlera i centra Philadelphia 76ersa Jahlila Okafora koji ove sezone ne dobiva pravu priliku za igru.

Latest Posts

NE PROPUSTITE