Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Milwaukee koristi Antetokounmpa kao playmakera

Giannis Antetokounmpo ubilježio je 27 poena, 12 skokova, 10 asistencija, 3 ukradene lopte i 4 blokade u pobjedi nad Los Angeles Lakersima u ponedjeljak.

Antetokounmpo je bio vrlo učinkovit igrajući playmakera za Buckse, donoseći loptu na protivničku polovicu u svakom posjedu u prvih šest minuta sa starterima.

Giannis trenutno igra na jako visokom nivou“, kazao je Jason Kidd. „Nakon poluvremena napravili smo neke promjene, dajući Giannisu loptu kao playmakeru. Nismo rekli da je on playmaker, ali dopuštamo mu da predvodi naš napad. Nakon promašaja pokušavamo čim je prije moguće loptu dodati njemu a svi ostali trče u kontranapad. Tako je upisao nekoliko vrhunskih asistencija. Dodavanje prema Jabariju ili dodavanje preko polovice terena prema O.J.Mayu bila su neka od najboljih koje sam vidio. Mislim da to sve postaje zaraza sa svima koji dodaju loptu. Imamo dobar prijenos lopte. Zabavno je za gledati sva ta sjajna dodavanja. Igra se razlikuje od prvog dijela sezone gdje je lopta zapinjala i nije bilo toliko dijeljenja lopte među igračima. Ali, lijepo je vidjeti napredak i triple–double Giannisa.“

U dosadašnjem dijelu sezone, Giannis je nastupao u 55 utakmica te prosječno bilježi  16 poena, 7 skokova i 3 asistencije.

Latest Posts

NE PROPUSTITE