Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Ming: “Moæi æu igrati košarku, samo ne ljetos”

Ohrabren napretkom ostvarenim kroz rehabilitaciju operiranog lijevog stopala kineski centar NBA momèadi Houston Rocketsa, najavljuje da æe i dalje igrati košarku.

Yao Ming, 29-godišnji 231 centimetar visoki kineski centar, trebao moæi zapoèeti sezonu 2010/2011, nakon što pauzira sljedeæih godinu dana.

Sedmerostruki All-Star igraè, pretrpio je ozljedu osmog svibnja u utakmici doigravanja protiv LA Lakersa. Nakon što prvi rezultati oporavka nisu dali oèekivanog ploda, pojavila se realna opasnost da Kinez neæe moæi nastaviti karijeru.

“Kost dobro zacjeljuje, no nikako neæu moæi zaigrati u nadolazeæoj sezoni. Ne želimo požurivati oporavak veæ dati vremena da ozljeda u potpunosti bude sanirana” kazao je Ming.

“Moæi æu igrati košarku, i to je dobro, ona je moj život. Jasno je da æu morati promijeniti neke navike, a to prvenstveno znaèi malo usporiti za vrijeme igre” zakljuèio je kineski košarkaš kojem je kirurškim putem transplantirano koštano tkivo u èunastu kost, nakon èega su lijeènici ponovno poravnavali kosti u stopalu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE