Monday, September 25, 2023

ZADNJE OBJAVE

Minnesota Kevinu Loveu nudi novi ugovor

Minnesota Timberwolvesi planiraju ponuditi Kevinu Loveu nudi novi ugovor vrijedan 60 milijuna dolara koje bi zaradio kroz sljedeæe èetiri godine, a trebao bi biti realiziran kroz narednih osam dana. Trenutno nastupa za 4,6 milijuna godišnje te može postati zaštiæeni slobodni igraè ukoliko ne potpiše ugovor do 25. sijeènja.

Love, iako su mu tek 23 godine, izrastao je u double-double mašinu te svojim nastupima i popularnošæu koju je stekao zaslužuje maksimalan ugovor. Ukoliko se kao zaštiæeni free agent pojavi na tržištu Timberwolvesi imaju pravo izjednaèiti ponudu drugih ekipa, no postoji i opcija da Love odigra sezonu 2012/13 u Minnesoti za 6,1 milijuna dolara nakon èega bi postao nezaštiæeni slobodni igraè.

Minnesota je mlada nadolazeæa ekipa te s Rubiom i Williamsom puno obeæavaju no Love je voða i najbolji igraè ekipe pa je za oèekivati da æe Timberwolvesi napraviti sve što mogu ne bi li ga zadržali.

Love je u 13. ovosezonskih nastupa ubilježio 13 dvostruko dvoznamenkastih uèinaka, a prosjeène brojke su mu bolje nego prošle sezone, postiže 25,6 poena te 14,3 skoka po utakmici.

Latest Posts

NE PROPUSTITE