Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Minnesota: Love predvodnik posložene mlade ekipe

Izabranici Ricka Adelmana trenutno su druga najmlaða ekipa NBA lige s prosjekom od 24 godine. Više manje odlièno pokriveni na svim pozicijama te sa novim voðom ekipe, Kevinom Loveom.

Zaštiæeni igraèi:
/

Nemaju ni Timberwolvesi problema oko zaštiæenih slobodnih igraèa.

Nezaštiæeni igraèi:
Sebastian Telfair

Navodno je Telfair sve veæ dogovorio sa Sunsima, kao i Shannon Brown.

Igraèi pod ugovorom:
Michael Beasley, Martell Webster, Darko Milièiæ, Brad Miller, Kevin Love, Nikola Pekoviæ, Wesley Johnson, Luke Ridnour, Ricky Rubio, Anthony Randolph, Anthony Tolliver, Wayne Ellington, Lazar Hayward

Pod ugovorom imaju èak 13 košarkaša bez dvojice nedavno draftiranih, Derricka Williamsa (ponajbolji igraè ovogodišnjih izbora) i Malcolma Leeja. Tu je još jedan novak, mladi Ricky Rubio.

Idemo redom, po pozicijama. Na ‘‘jedinici” iskusni Luke Ridnour uz spomenutog španjolskog bisera i Leeja. Na poziciji šutera je perspektivni dvojac Wesley Johnson i Wayne Ellington.

Na krilu možda i najtanji, uz trenutnog povrijeðenog Michaela Beasleya tu je i Martell Webster, te manje važan Lazar Hayward. Navodno se na toj poziciji sprema pojaèanje u obliku Jamala Crawforda.

Na krilnom centru su definitivno najjaèi. Kevin Love kao gazda i Derrick Williams kao velika nada. Leða æe im pokrivati Anthony Tolliver.

I još jedna, možda nešto tanja pozicija, pozicija centra. Uz iskusnog Brada Millera, tu je srpsko-crnogorski dvojac Milièiæ i Pekoviæ.

Kandidat za otpis ugovora:
Darko Milièiæ

Usprkos tome što je prošle sezone bio prvi centar ekipe, nudi se kao najlegitimnije rješenje za otpis ugovora. U naredne tri sezone trebao bi zaraditi 17 milijuna dolara što i nije previše za njegove usluge, meðutim nalazimo se u trenucima kada je na raspolaganju mnoštvo boljih i zanimljivih centara. Da li æe se Timberwolvesi odluèiti za pokoji trade, otpis ugovora ili ipak zadržavanje svog centra vidjeti æemo u narednih nekoliko dana.

Latest Posts

NE PROPUSTITE