Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Minnesota oslobaða prostor za Rickyja Rubija

Izgleda je priznati bek-šuter NBA lige, 29-godišnji Quentin Richardson, došao do kraja svog ovoljetnog puta, na kojem je mijenjao momèadi gotovo svaki dan.

Prošlu sezonu je Richardson završio kao igraè New Yorka, u kojem je prosjeèno ubacivao 10.2 poena, uz 4.4 skoka. No, New York ga je poslao u Memphis, za centra Darka Milièiæa.

Richardson se nije dugo zadržao u Memphisu, jer ga je taj klub poslao u Los Angeles Clipperse, èiji je dres veæ nosio u karijeri (od 2000. do 2004. godine). No, i tamo je samo došao i otišao.

U ponedjeljak naveèer je NBA liga potvrdila novu razmjenu. Minnesota je LA Clippersima dala beka Sebastiana Telfaira, te dva krilna igraèa, Marka Madsena i Craiga Smitha za Quentina Richardsona.

Mnogi su rješavanje Telfaira obrazložili kao novo pokazivanje Wolvesa da žele u Minnesotu dovesti španjolskog asa, Rickyja Rubija, kojeg su ove godine na draftu uzeli kao peti izbor.

Inaèe, èelništvo Minnesote i dalje pokušava pronaæi zajednièki jezik s Joventutom, klubom u kojem je sve protekle godine boravio najtalentiraniji europski organizator igre.

Latest Posts

NE PROPUSTITE