Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Minnesota otpustila Brandona Roya

Odlaskom Davida Kahna s mjesta generalnog menadžera Timberwolvesa i dolaskom Flipa Saundersa, dolazi do promjena u Minnesoti, a prva je nažalost očekivano otpuštanje Brandona Roya. Ova bi odluka mogla značiti i konačan kraj karijere igrača koji je nastupio na tri All-Star susreta.

“Želimo Brandonu i njegovoj obitelji sve najbolje u budućnosti”, izjavio je Flip Saunders. Roy je za Minnesotu nastupio u samo 5 susreta sezone i bilježio 5,8 poena, 4,6 asistencije, 2,8 skoka uz samo 31% šuta iz igre. S Timberwolvesima je potpisao dvogodišnji ugovor vrijedan 10,4 milijuna dolara u nadi kako bi mogao pomoći u borbi za doigravanje.

Nekadašnji novak godine nije uspio u povratku i završio na još jednoj operaciji koljena, a prisjetimo se riječ je o igraču za kojega se činilo da će dominirati ligom, skromnoj zvijezdi i odličnom suigraču.

Ovo je samo prva teška odluka pred novim generalnim menadžerom, naime Nikola Peković i Andrei Kirilenko slobodni su igrači nakon ove sezone, a sigurno će ih brojne ekipe željeti vidjeti u svojim redovima.

Latest Posts

NE PROPUSTITE