Wednesday, December 7, 2022

ZADNJE OBJAVE

Minnesota pomaže New Yorku dovesti Carmela?

Posljednji dan za moguæe promjene igraèa meðu NBA klubovima je 24. veljaèe, a uvjerljivo najinteresantnije pitanje je gdje æe (i hoæe li uopæe negdje) završiti Carmelo Anthony.

- Advertisement -

Sjajni krilni igraè Denvera je zvijezda pod NBA svodovima od dana kada je zakoraèio u ligu. Na draftu 2003. godine je izabran kao treæi “pick” od strane Denvera, nakon LeBrona Jamesa i Darka Milièiæa.

Ipak, ljubav s Denverom je oèigledno prestala i veæ se neko vrijeme prièa o promjeni. Poèetkom sezone je najbliže Anthonyju bio New Jersey, a krajem ovog tjedna je, pak, New York obavio treæi put razgovore s Anthonyjem i Denverom. Razmjena ovom prilikom ukljuèuje još jednu momèad, Minnesotu, pa tako New Yorku nudi Minnesoti Anthonyja Randolpha i Eddyja Curryja, dok bi u Denver poslali Wilsona Chandlera.

Minnesota bi u Denver poslala Coreyja Brewera i izbor u prvoj rundi drafta iduæe godine, a ono najbitnije je da bi Denver poslao prema “velikoj jabuci” Carmela Anthonyja, trenutaèno devetog strijelca NBA lige s prosjekom od 24 poena po veèeri.

- Advertisement -

ESPN navodi da se ništa konkretno neæe dogoditi do sredine iduæeg tjedna, ali je isto tako znano da još nekoliko klubova kombinira kako oèistiti prostor za Anthonyjev angažman.

Latest Posts

NE PROPUSTITE