Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Minnesota pronašla potrebno pojaèanje

Slobodan igraè Josh Howard bez angažmana je od završetka prošle sezone. Nova NBA sezona veæ se ozbiljno “zahuktala”, a on još nije pronašao momèad koju æe predstavljati. Ipak, prema najnovijim izvještajima, Howard je dogovorio suradnju s Minnesota Timberwolvesima.

Minnesota je u sezonu ušla puna briga zbog ozljeda Kevina Lovea i Rickyja Rubija kojih na parketu neæe biti još neko vrijeme. Malo po malo dolazilo je do novih ozljeda, tako da su trenutno “van stroja” još J.J. Barea, Brandon Roy i Chase Budinger, dok je i Nikola Pekoviæ zbog ozljede propustio posljednju utakmicu ekipu.

Sve te ozljede bile su i više nego jasan znak da èelnici ekipe moraju nešto napraviti, a to su uèinili postizanjem dogovora s 32-godišnjim Howardom. Howard ima 9 godina iskustva igranja u NBA ligi, a prošlu sezonu proveo je u dresu Utah Jazza te je prosjeèno postizao 8,7 poena i 3,7 skoka po utakmici. Oèekuje se da ubrzo èelnici Timberwolvesa i službeno potvrde ovo potpisivanje te da se Howard što prije pridruži ozljedama izmuèenoj momèadi.

Unatoè svim problemima, Minnesota je vrlo dobro ušla u sezonu i trenutno su na omjeru od 5 pobjeda i 3 poraza. To daje navijaèima optimizam da æe se povratkom svih ozlijeðenih igraèa ekipa uspjeti plasirati u playoff, koji nije posjetio Minneapolis od 2004. godine.

Latest Posts

NE PROPUSTITE