Monday, December 11, 2023

ZADNJE OBJAVE

Minnesota Timberwolvesi na prodaju

Košarkaši ekipe Minnesota Timberwolves nisu uspjeli izboriti doigravanje i polako se okreæu novoj NBA sezoni. U nju bi mogli uæi s novim vodstvom na èelu ekipe jer dosadašnji vlasnik Glen Taylor spreman je prodati svoj udio u momèadi.

Ipak navijaèi Minnesote ne moraju brinuti jer æe Taylor tražiti nasljednika koji æe sigurno zadržati Timberwolvese u Minnesoti. Neæe mu prioritet biti prihvaæanje najveæe ponude nego pronalazak novog vlasnika koji neæe pomišljati na selidbu u neki drugi grad.

“Mogao bih nekoga odmah pronaæi i prodati mi ekipu”, rekao je Taylor u razgovoru za Associated Press. “Ali želim pronaæi nekoga tko æe zadržati ekipu u Minneapolisu. Najbolje bi bilo da to bude netko od lokalnih poduzetnika, ali ne znam koliko je to izvedivo jer mi se nije javilo puno domaæih ljudi.”

Još nije poznato kada æe Taylor prepustiti kljuèeve ekipe nekoj drugoj osobi, ali najavio je kako æe prvo prodati manji udio u ekipi, kako bi nasljednika postepeno uveo u posao i bio siguran da æe on obavljati dobar posao.

Izgleda da æe navijaèi Minnesote biti pošteðeni briga oko moguæeg odlaska ekipe iz grada te se mogu samo nadati da æe sljedeæe sezone svi igraèi biti spremni za igru i da æe Timberwolvesi voditi bitku za ulazak u doigravanje.

Latest Posts

NE PROPUSTITE