Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Minnesota u potrazi za visokim igraèem

Èelnici Minnesota Timberwolvesa napravili su dobar posao ove predsezone dovoðenjem brojnih pojaèanja, no priznaju kako još nisu gotovi.

Novi èlanovi Minnesote od sljedeæe sezone æe biti Chase Budinger, Dante Cunningham, Alexej Shved, Andrei Kirilenko, Greg Stiemsma i Brandon Roy, no predsjednik ekipe David Kahn smatra da je ekipi potrebno još jedno visoko pojaèanje. Za Pioneer Press Kahn je izjavio kako ima nekoliko igraèa u vidu, ali može ponuditi samo veteranski minimum od oko jednog milijuna dolara po sezoni, što uvelike ogranièava njegovu potragu.

Još je dodao kako je u stalnom kontaktu s igraèima, te da se nadolazeæa zvijezda Ricky Rubio veoma dobro oporavlja od operacije koljena i da bi unutar sljedeæa tri tjedna trebao doæi u Minneapolis i nastaviti rehabilitaciju u Americi. Takoðer je dodao kako ga neæe požurivati i da ne oèekuje da Rubio zaigra 2. studenog, kada Minnesota otvara novu sezonu utakmicom protiv Sacramento Kingsa.

Za kraj je Kahn dodao i kako je pratio nastupe Kirilenka na Olimpijskim igrama u Londonu te kako je zadovoljan viðenim i siguran je da æe Rus pomoæi ekipi u novoj sezoni.

Latest Posts

NE PROPUSTITE