Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Minnesota zainteresirana za povratak Garnetta

Minnesota Timberwolves, trenutačno posljednja momčad Zapadne konferencije, želi u svoje redove vratiti Kevina Garnetta. Prema pisanju novinara ESPN-a, Marca Steina, Timberwolvesi su spremni porazgovarati o razmjeni s Netsima, a u suprotnom smjeru bi otišao Thad Young.

Garnett se nalazi u posljednjoj godini trogodišnjeg ugovora vrijednog 36 milijuna dolara, i iako je bilo govora kako bi se mogao umiroviti nakon ove sezone, još nije ništa službeno potvrđeno. Podsjetimo kako on u svojem ugovoru ima no-trade klauzulu koja mu omogućava da stopira svaku možebitnu razmjenu.

Ova razmjena se prvo gleda kroz sentimentalan povratak velike legende NBA lige u matični klub koja bi nakon završetka karijere voljela biti dio vlasništva ove franšize, a potom s igračke strane. Thad Young je došao iz Sixersa u Minnesotu za izbor prve ovogodišnje prve runde (u vlasništvu Miamija koji bi trebao biti negdje na sredini prve runde).

Garnett je u dresu Minnesote nastupao od 1995. pa sve do 2007. godine kada je dres Wolvesa zamijenio zelenim Boston Celticsa. U 12 sezona provedenih u Minnesoti, prosječno je ubacivao 20.5 poena uz 11.4 skokova i 4.5 asistencija.

Latest Posts

NE PROPUSTITE