Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Mlada zvijezda Cavsa zapečatila svoju sudbinu: Cleveland ga otpisao

Izbor prvog kruga NBA drafta iz 2019. godine Kevin Porter Jr. zapečatio je svoju sudbinu u Cleveland Cavaliersa nakon skandala koji se dogodio u svlačionici Cavsa, a glavni protagonist bio je upravo 20-godišnji košarkaš, prenosi The Athletic.

Porter je ove sezone bio van momčadi zbog osobnih razloga, sve do petka i pobjede u dvoboju protiv New York Knicksa. Upravo poslije te utakmice Porter je napravio veliki prekršaj u svlačionici, kada je vidio da je njegov ormarić izmješten u dio koji koriste igrači koji manje igraju ili nisu dio rostera, a na njegovo mjesto smješten je Tauren Prince koji je u klub stigao prošlog tjedna kao dio velikog tradea zajedno s Jarrettom Allenom.

Kada je to uočio, Porter je počeo vikati i bacati hranu, a u sukob je tada s njim ušao generalni menadžer momčadi, Koby Altman. Ubrzo je stigao i trener J.B. Bickerstaff koji je ostao šokiran ponašanjem svog igrača, a u cijeloj situaciji čitava je momčad stala na stranu Altmana. Podsjetimo, Porter je u svojoj debitantskoj sezoni za 23 minute na parketu prosječno ubacivao 10 poena. 

Zbog navedenog događaja, Cavaliersi su tijekom vikenda aktivno radili na tradeu Portera koji se još nije ostvario. Međutim, jedno je sigurno: u dresu Clevelanda više ga nećemo gledati.

Latest Posts

NE PROPUSTITE