Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Mlađi igrači Bullsa kritizirali Wadea

Prethodnih tjedana glavna vijest NBA lige bili su New York Knicksi, no titulu su predali Chicago Bullsima, gdje se odvija prava drama posljednjih nekoliko dana. Nakon što su poraženi od Atlanta Hawksa, Jimmy Butler i Dwyane Wade zažali su se zbog nedostatka želja i volje kod suigrača. Zatim je Rajon Rondo objavio fotografiju iz vremena kada je igrao za Boston te je pohvalio svoje suigrače za razliku od suigrača  u Bullsima. Rondo je naglasio kako su lideri momčadi u Celticsima radili naporno, nisu krivili druge za poraze i uvijek snosili svu odgovornost.

Da stvar bude gora, pojavile su se informacije kako mlađi igrači na rosteru Bullsa žele vidjeti Wadea kako češće trenira. Jedan od iskusnih u momčadi, Taj Gibson je spomenuo na sastanku igrača upravo zbog negativnih komentara od strane Butlera i Wadea.

„Jedna od bitnih stvari na sastanku je bila – mlađi igrači žele da vide mnogo više od Dwyanea“, započeo je Gibson nakon što Wade nije trenirao u subotu te dodao:

„Na posljednjem treningu radio je dosta više što je pozitivno utjecalo na mlade igrače. To je dokaz kako je sastanak popravio neke stvari.“

„Na kraju krajeva, sve se svodi da ostanemo pozitivni jer ne želimo da stvorimo negativan odnos. Trenutna situacija je takva da su sve svi okrenuli protiv nas. Jon Paxson je naglasio tijekom pomenutog sastanka da jedinu pomoć koju možemo dobiti jesmo mi sami, što i prihvatimo tako.“

Nakon izjava Butlera i Wadea, obojica su kažnjeni u susretu protiv Miami Heata kada su meč započeli s klupe. U sinoćnjem meču protiv 76ersa Bullsi su slavili rezultatom 121-108 uz Butlerovih 28 poena i Wadeovih 14 poena, 6 skokova i 6 asistencija što bi moglo nagovijestiti kako dolaze bolji dani u Vjetrovitom gradu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE