Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Mladiæ zaprosio djevojku na utakmici Bucksa

Košarkaši Milwaukee Bucksa iskoristili su izostanak Kyriea Irvinga i bez veæih problema uknjižili veoma važnu pobjedu u borbi za osmo mjestu Istoène konferencije. Meðutim uz sam sportski naboj, prije poèetka utakmice mogli smo prisustvovati veoma emotivnom, a mogli bi reæi i romantiènom dogaðaju.

Mladiæ iz Milwaukeeja je noæašnju utakmicu iskoristio za zaprositi svoju mladu djevojku koja je ostala u vidljivom pozitivnom šoku. Uz posebnu pratnju Luca Mbaha a Moutea uspjela je sabrati dovoljno snage i reæi “da“.

Inaèe, što se tièe utakmice Cavaliersi bez nominalno dvojice najboljih košarkaša (uz Irvinga ozlijeðen i Varejao) nisu imali previše šansi protiv Bucksa. Fenomenalnu utakmicu je odigrao nekadašnji èlan Warriorsa, Monta Ellis ubacivši 39 poena, Jennings je pridodao 19, dok je poen manje ubacio Ilyasova.

S klupe je odlièno reagirao i Beno Udrih koji je za svega 19 minuta upisao 11 poena, 3 asistencije i 2 skoka.

Dodajmo još kako je Drew Gooden zbog problema s leðima propustio susret, i ujedno priliku da obilježi i treæi triple-double u karijeri, jer vjerovali ili ne, oba dosadašnja je upisao upravo protiv Cavaliersa.

Važna pobjeda za Buckse koje æe zasigurno ostati u lijepom sjeæanju i spomenutom buduæem paru.

Latest Posts

NE PROPUSTITE