Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Mogu li Lakersi zadržati svog beka?

Razigravač Los Angeles Lakersa, Jordan Clarkson, ovog ljeta će biti zaštićen slobodan igrač. Budući da izlazi iz najbolje sezone u karijeri, predstavlja kvalitetan dodatak u rotaciji svake ekipe koja ima nešto više novca na raspolaganju za ljetnu tržnicu. Naravno, po pravilu zaštićenih slobodnih igrača, Lakersi imaju pravo izjednačiti svaku ponudu koja pristigne na Clarksonovu adresu, što će po najavama i učiniti osim u slučaju nemoralne ponude koja premašuje granice realnog.

No, taj period nas čeka tek u srpnju, a Clarkson je do danas već nekoliko puta izjavio da želi ostati u Gradu Anđela i tražiti svoju priliku za prsten jednoga dana. Danas, situacija je nepromijenjena i Clarkson ističe da želi ostati u Lakersima i igrati za novog trenera, bivšeg košarkaša Jezerana, Lukea Waltona.

Clarkson je obavio intervju s Chrisom McGeejem iz Time Warner Cablea, što prenosi lakersnation.com.

Želim ostati u LA… Ne promatram to na način kao neki drugi slobodan igrač, nego jednostavno želim biti tu…
Luke me je pozvao nekoliko dana nakon što je dobio posao. Razgovarali smo o ofenzivnom sistemu, kako on vidi uloge nas mlađih momaka, gdje vidi organizaciju u godinama koje dolaze, o stilu igre koji želi implementirati. Uzbuđen sam zbog njegovog dolaska i veselim se radu s njim
.“
Najvjerojatnije je da će Clarkson dobiti nastavak suradnje s Lakersima, Mitch Kupchak je jasno istaknuo želju za takvim razvojem događaja. Vide ga kao dio budućnosti (ili barem kao zalog za mogući trade za izgradnju budućnosti). I sam Clarkson govori prave stvari koje će usrećiti pripadnike Laker Nationa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE