Tuesday, April 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

Moguæ rastanak Raptorsa i Calderona

Jose Calderon, trenutni èlan Toronto Raptorsa, nagovijestio je u intervjuu za jedan španjolski list da bi mogao napustiti redove jedinog kanadskog kluba u NBA ligi.

Calderon nije direktno zatražio trade jer kako kaže to nije njegova osobnost i naèin na koji bi tako nešto napravio ali isto tako nije niti demantirao da ima želju igrati u klubu koji ima više ciljeve.  Raptorsi, koji su trenutno u izgradnji momèadi, sigurno nisu klub koji zadovoljava ambicije španjolskog košarkaša.

Raptorsi s druge strane Calderona sigurno ne bi tek tako pustili, ali prema informacija koje dolaze iz Toronta spremni su ga dati za nekog mlaðeg razigravaèa koji bi se uklopio u stvaranje nove mlade ekipe. Ugovor Calderona od 11 milijuna dolara za sljedeæu sezonu sigurno je još jedan od razloga zbog kojih bi Raptorsi rado pristali na neki trade. Rok za razmjenu igraèa završava 15. ožujka kada æe se vjerojatno znati i sudbina Calderona.

Lakersi i Knicksi ekipe su koje imaju interesa za dovoðenje Španjolca, iako æe te dvije ekipe teško do dogovora s Raptorsima jer i nemaju baš neke igraèe na poziciji razigravaèa koji bi Kanaðane zadovoljili. Ako od razmjene ništa ne bude Raptorsi takoðer mogu iskoristiti i moguænost da otpuste Calderona.

Calderon je ove sezone odigrao svih 20 utakmica za Raptorse te je na prosjeku od 10,5 poena i 8,4 asistencije po susretu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE