Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Adam Morrison blizu dolaska u Srbiju

Crvena Zvezda blizu je dovoðenja pojaèanja iz NBA lige. U tom kontekstu spominje se ime Adama Morrisona, šutera koji nije uspio ispuniti oèekivanja u NBA ligi.

Mondo.rs javlja kako nekoliko izvora tvrdi da je Morrison vrlo blizu potpisu za Zvezdu. Iako još nisu poznati detalji ovih pregovora, moguæe je da æe Morrison, ukoliko potpiše za Zvezdu, ostati ondje cijelu sezonu, odnosno neæe tražiti izlaznu klauzuli prema kojoj bi mogao raskinuti ugovor kada završi lockout u NBA ligi.

Morrison je u NBA ligu stigao 2006. godine kada su ga kao treæeg na draftu izabrali Charlotte Bobcatsi. U ligu je došao s reputacijom sjajnog šutera, no to nikada nije uspio opravdati. Nakon sezone i pol u Bobcatsima prešao je u Lakerse, ali ni ondje nije dobio pravu priliku. Prošlu je cijelu sezonu propustio zbog ozlijede i sada je slobodan igraè i izgleda da se odluèio na odlazak u Europu.

Samo je jednu NBA sezonu uspio dobro odigrati, a to je bila njegova rookie sezona kada je u prosjeku postizao 11,8 poena i 3 skoka, ali od tada ima problema s ozljedama i ne uspijeva napraviti znaèajniji uspjeh.

Latest Posts

NE PROPUSTITE