Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Morrow u Draženovom dresu na natjecanju u tricama

Košarkaš New Jersey Netsa, Anthony Morrow odluèio je nastupati na natjecanju u gaðanju trica koje æe se održati tijekom All-Star vikenda u dresu s brojem 3 pokojnog Dražena Petroviæa. Time je još jednom pokazao kako se Draženovo ime još i danas iznimno cijeni u NBA ligi.

Morrow je na ideju došao kada je vidio umirovljeni Draženov dres u dvorani Netsa, a nakon što je pogledao dokumentarni film “Jednom braæa” odluèio je da mora odati poèast hrvatskom sportskom velikanu. Tada još nije znao da æe nastupati na ovom natjecanju, no odluèio je da kada mu se pruži prilika da æe odati poèast Petroviæu.

“Ne sjeæam se previše, ali ono što znam je da je jako dobro znao šutirati”, izjavio je Morrow o Draženu.

Petroviæ je u Netse došao poèetkom 1991. godine razmjenom s Portland Trail Blazersima, a u iduæe dvije sezone prosjeèno je postizao 21,4 poena i 3,3 asistencije po utakmici uz 44% šuta za tri poena. Ostavio je velik trag u Netsima koji su odluèili umiroviti njegov dres s brojem 3, a 2002. godine je i uvršten u Kuæu slavnih u Springfieldu.

Morrow æe se boriti za titulu najboljeg tricaša lige protiv Maria Chalmersa, Joea Johnsona, Kevina Lovea, Ryana Andersona i branitelja naslova Jamesa Jonesa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE