Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Motiejunas napokon pronašao klub

Bivši krilni centar Houston Rocketsa nakon brojnih zavrzlama oko njegove sljedeće momčadi možda je napokon pronašao novi dom u New Orleansu.

Podsjetimo se, Donatas Motiejunas je prvo imao ponudu od Brooklyn Netsa u visini od 35 milijuna dolara, međutim to je propalo jer su tu ponudu Rocketsi izjednačili, pa se potom litvanski reprezentativac odbio njima javiti da bi teksaški front office složio novi prijedlog ugovora koji je također propao.

Nakon toga ovaj 26-godišnjak posjećivao je treninge Timberwolvesa, Lakersa i Pelicansa, a izgleda da je kod posljednjih posjet prešao u daljnju fazu, pa su tako dvadeseti pick drafta 2011. i Pelicansi dogovorili jednogodišnju suradnju za veteranski minimum.

Kako bi stvorili mjesta na rosteru, franšiza iz Louisiane je otpustila Reggieja Williamsa, beka koji je kroz pet utakmica imao pet poena u prosjeku. Potez potpisivanja Motiejunasa mogao bi im pripomoći u frontcourtu gdje je izbor opcija izuzev Anthonyja Davisa prilično oskudan, a D-Mo bi koristio i u širenju reketa, s obzirom na to da tu i tamo može zabiti pokoju tricu, prosjek u karijeri mu je 31%.

Krilni centar je kroz četiri sezone u Teksasu imao prosjeke od 8 poena i 4 skoka.

Latest Posts

NE PROPUSTITE