Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Mourinho: Steve Nash ništa ne razumije o nogometu

Popis ljudi s kojima je u svaði i o kojima ima mišljenje, koje rado dijeli s medijima, Interov trener Jose Mourinho proširio je i izvan nogometnog podruèja.

Na zub” mu je došao Steve Nash, kanadski košarkaš NBA momèadi Phoenix Sunsa. Nash, èiji je otac Londonèanin, gorljivi je navijaè Tottenhama, a nada se jednoga dana i uèi u vlasnièku strukturu kluba za kojeg igraju Luka Modriæ, Niko Kranjèar i Vedran Æorluka, napravio je nedavno fatalni potez – komentirao Interovu igru.

Uèinio je to nakon što je talijanski prvak izbacio Barcelonu u polufinalu Lige prvaka. Braneæi se uglavnom cijelu utakmicu Inter je poražen 1-0, no u kombinaciji s pobjedom u Milanu (3-1) izborio finale kojeg æe na Santiago Bernabeu igrati 22. svibnja protiv minhenskog Bayerna.

Nash je Interovu igru okarakterizirao kao nogometnu antipropagandu objasnivši svoju tezu bezidejnošæu talijanske momèadi u napadu, odnosno koncentracijom na èuvanje svoje mreže.

“Èitam komentare mnogih koji nogomet razumiju. Oni shvaæaju koliko treba nahvaliti moje igraèe zbog one igre. Potom sam èitao komentare nekih…, ne bih ih želio nazvati glupanima. Primjerice, proèitao sam što je izjavio jedan NBA košarkaš, Steve Nash.”

“On je izjavio da bi Inter lako mogao igrati i s deset golmana. Sreæom, on igra košarku. O nogometu ionako ništa ne razumije” izjavio je Mourinho.

Latest Posts

NE PROPUSTITE