Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Može li Jaylen Brown sam predvoditi NBA momčad?

Paul Pierce o Jaylenu Brownu:

“Možda Jaylen želi priliku da bude ‘glavni’,” rekao je Pierce u intervjuu za SiriusXM NBA Radio ‘The Starting Lineup sa Frankom Isolom i Brianom Scalabrineom’. “Viđali smo to godinama jer su momci napuštali momčadi. Sjetite se samo Jamesa Hardena. James Harden ne bi bio James Harden da nije napustio Oklahoma City Thunder. Tracy McGrady se ne bi pretvorio u T-Maca da nije napustio Toronto. Nikad ne znaš. Možda to Jaylen ima na umu ili će možda ostati.

“Postoji mnogo čimbenika koji ulaze u način razmišljanja igrača njegova kalibra jer znamo da je on vrhunski igrač u ovoj ligi. Možda želi priliku da vidi može li biti ‘taj tip’ ili tko zna.”

Kako je Jaylen Brown napredovao ove sezone, postižući rekord karijere od 26,7 poena po utakmici, Pierce misli da Celticsov zvjezdani duo igra dobro zajedno, ali je primijetio da bi Brown također mogao nositi se s dužnostima da bude “glavni”, ako je to ono što želi.

“Mislim da se odlično razumiju”, rekao je Pierce. “Mislim da podižu jedno drugo. Ne dobiva isti broj dodira lopte svaki put kao Jayson Tatum. Mislim da je on, po mom mišljenju, jednako spreman nositi se s istom vrstom odgovornosti ako mu se pruži prilika.”

Mislite li da bi Brown mogao biti Tatumov “Pippen” ili da bi se trebao okušati sam kao predvodnik neke druge ekipe?

Latest Posts

NE PROPUSTITE