Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Mr. Big Shot opet u Nuggetsima?

Rođen u Denveru, a osim svog više nego iskorištenog vremena u Motor Cityju, jedan od highlighta karijere Chaunceyja Billupsa  je zasigurno sezona u Coloradu gdje je s Carmelom Anthonyjem predvodio momčad do najbolje sezone te franšize u povijesti.

Nakon što ih je napustio, ostao je u redovnom kontaktu s obitelji Kroenke (vlasnici franšize s Rocky Mountainsa) i više puta je izgledalo kao da će dobiti neku poziciju u klubu. Prije nekoliko dana imao je gostovanje na jednom Denverskom radiju, gdje je izjavio: „Oduvijek sam imao tu strast prema slaganju ekipe, oduvijek sam želio to, ali nije mi cilj ići negdje gdje se pokreće reizgradnja, težim odlasku u ekipu koja planira pobjeđivati“.

Osim toga, nadodao je da se ne zadovoljava mediokritetom i da iako Nuggetsi možda nisu stopostotno takav klub – nisu ni daleko.

Najveći upitnik se postavlja oko toga gdje bi se točno Billupsa postavilo, s obzirom na to da iako ponekad prepasivan oko tradeova, GM Tim Connelly vodi ekipu sasvim pristojno, a najviše se iskazuje na draftovima, gdje osim dobrih izbora zna i kada iste treba poboljšati ili pretvoriti u više lošijih. Najlogičnija, ako ne i jedina razumna opcija, je postavljanje peterostrukog All-Stara kao predsjednika košarkaških operacija, dok bi Connelly ostao gdje se sada i nalazi.

Ostaje nam samo vidjeti hoće li Josh Kroenke tu nešto izmiješati, ili će Chauncey i Denver, kao i do sada, flertati s udaljenosti.

Latest Posts

NE PROPUSTITE