Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Mudiay i Chandler na izlaznim vratima Nuggetsa?

Proteklih dana pojavile su se informacije kako bi franšizu iz Colorada mogla napustiti dva njihova bitna igrača, Emmanuel Mudiay i Wilson Chandler.

Za početak, Chandler je zatražio razmjenu jer je nezadovoljan tretmanom koji dobiva s obzirom na to da je već dosta puta seljen s klupe u prvu postavu i obrnuto, s tim da u startnoj petorci nije bio već preko dva tjedna. Wilson je prošlu sezonu cijelu presjedio zbog ozljede kuka, ali ove godine si je solidnim igrama znatno povećao vrijednost pa bi Nuggetsi za njega čak i mogli dobiti nešto više nego što je teklo kroz dosadašnje razmjene (poluproizvodi i loši pickovi), pogotovo ako ubrojimo činjenicu da je na prilično ekonomičnom ugovoru koji traje još dvije ili tri sezone (igračka opcija).

Uz njega, Nuggetsi zadnjih dana istražuju koliko bi mogli dobiti za svog startnog razigravača Mudiaya. Sedmi izbor drafta 2015. u sophomore sezoni nije znatno napredovao te polako postaje sve manje vjerojatno da će mu putanja ići putem one Johna Walla te je izglednije da dobivamo novog Michaela Cartera-Williamsa. Njegovu ulogu preuzeli bi Jameer Nelson i Jamal Murray, koji se zasad solidno snašao u rookie sezoni, a lako je moguće da bi obojica bili uz pickove i još mladih igrača ubačeni u nekakav blockbuster trade za kojim Denver žeđa već sezonama, jer bi ih jedna prava zvijezda napokon vratila tamo gdje nisu bili godinama.

Chandler ove sezone ima 15ak poena s preko 6 skokova, a Mudiay ima presliku prošlogodišnjih brojki s 12 poena i 4 asistencije po utakmici.

Latest Posts

NE PROPUSTITE