Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Muka Bostona se nastavlja: I Barbosa okončao sezonu

Ono o čemu se pričalo nakon završetka utakmice između Celticsa i Bobcatsa sada je dobilo i konačnu potvrdu. Brazilac Leandro Barbosa potrgao je prednje križne ligamente te će i on propustiti ostatak ove sezone.

Nakon što su sezonu okončali Rajon Rondo (koljeno) i Jared Sullinger (leđa), lista igrača koji su prijevremeno završili s igranjem ove sezone povećala se za jedno ime. Barbosa je krajem treće četvrtine utakmice protiv Bobcatsa išao u svoj tipičan prodor, ali ga je obrambeni igrač zaustavio te nije mogao otići do polaganja i morao se zaustaviti. Pri tome je koljeno “proklizalo” i Barbosa je šepajući otišao van parketa.

Odmah su sve pomislili na još jednu tešku ozljedu u redovima Celticsa, ali postojala je nada da to neće biti slučaj. Ipak, nakon obavljenog pregleda magnetskom rezonancom utvrđeno je pucanje prednjih križnih ligamenata, kao i kod Ronda, te Barbosa više neće igrati ove sezone.

Ovo je još jedan težak udarac za ekipu jer se roster sve više smanjuje i Boston je već u intenzivnoj potrazi za zamjenom. Vjerojatno će dovesti jednog beka iz razvojne lige kako bi zamijenio Barbosu, a za sada se spominje ime Shelvina Macka, koji trenutno igra za Maine Red Clawse.

Barbosi je minutaža skočila s 10 na 21 minutu po utakmici nakon ozljede Ronda, te je u to vrijeme postizao 8 poena i 2,8 asistencija po utakmici.

Latest Posts

NE PROPUSTITE