Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

MVP: Bosh daje prednost Roseu ispred Jamesa

Krilni košarkaš Miami Heata, Chris Bosh je nakon susreta protiv Chicaga priznao novinarima kako po njegovom sudu Derrick Rose zaslužuje MVP titulu prije nego njegov suigraè, LeBron James. Dodajmo kako su Bullsi noæas slavili protiv Miamija, a Bosh je odigrao katastrofalnu utakmicu šutiravši 1-18 iz igre.

“LeBron je osvojio nagradu prošle dvije godine. On mi je suigraè, no moram priznati da Derrick ima izvrsnu sezonu. Samo pogledajte koliko je postigao sa svojom ekipom, koliko su bolji kao ekipa i koliko je on sam bolji kao igraè. Dvoboj izmeðu njih dvojice je izjednaèen, a svoj glas za MVP-a ipak bih dao Derricku”, priznao je Bosh te dodao o Roseu:

“Igra vrlo dobro, kao da je i najbolji razigravaè, ali i najbolji igraè lige. Kada se malo bolje pogleda, mislim da je on zapravo najkorisniji igraè. Ako ga maknete iz njegove ekipe, ne znate što možete oèekivati.”

Derrick Rose ove sezone bilježi 25 poena, 8,2 asistencije i 4,4 skoka po utakmici, dok LeBron zabija 26,2 poena, a uz to dodaje 7,2 asistencije i 7,5 skokova.

Uz Rosea i veæ spomenutog LeBrona se kao glavni konkurenti istièu Kevin Durant, Dwight Howard i Chris Paul.

Latest Posts

NE PROPUSTITE