Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

MVP Drummond postavio novi rekord u utakmici nadolazećih zvijezda

Utakmicom nadolazećih zvijezda, u New Orleansu je u petak započeo All-Star vikend NBA lige.

Dvije umirovljene NBA zvijezde, Chris Webber i Grant Hill, sastavljali su momčadi od košarkaša koji igraju prvu i drugu sezonu u najjačoj ligi svijeta.

Slavila je na koncu Hillova momčad sa 142:136, a briljirao je kod pobjednika centar Detroita Andre Drummond. Dvadesetogodišnjak je okončao dvoboj s 30 koševa i čak 25 skokova, što je rekord utakmica nadolazećih zvijezda. Dobio je Drummond i nagradu za najkorisnijeg igrača (MVP). Istina, trofej je primio u dijelovima budući da je predstavniku sponzora ispao iz ruke i rastavio se.

Možda i najzanimljiviji dio utakmice dogodio se sredinom drugog poluvremena, kada su Dion Waiters i Tim Hardaway Jr. u nekoliko navrata odigrali jedan na jedan te su u tom periodu pogodili četiri uzastopne trice, što je podiglo publiku na noge.

Inače, Drummond nije bio najbolji strijelac utakmice. U njegovoj je momčadi 31 koš ubacio bek Clevelanda Dion Waiters, dok je kod suparnika 36 poena, uz sedam trica, ubilježio rookie New Yorka Tim Hardaway Jr.

All-Star vikend se nastavlja u subotu natjecanjima u zakucavanju, gađanju trica i košarkaškoj spretnosti. Središnji događaj, 63. sudar izabranih momčadi Istočne i Zapadne konferencije, na rasporedu je u nedjelju.

Latest Posts

NE PROPUSTITE