Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Myers: Ne sumnjam u povratak Kerra

Pobjedom u petoj utakmici velikog NBA finala, Golden State Warriorsi osvojili su naslov prvaka NBA lige za sezonu 2016/17. Prilikom slavljeničke ceremonije mnogi su imali riječ, a generalni menadžer Bob Myers dotakao se i planova za narednu sezonu koji uključuju Steve Kerra.

„Uopće ne sumnjam u povratak Stevea u našu momčad. Uvjeren sam u činjenicu da će Kerr biti trener i naredne sezone!“, bio je kratak Myers.

Podsjetimo da je Kerr propustio dobar dio doigravanja još od sredine prve runde zbog problema sa zdravljem, no vratio se na drugu utakmicu finala i vodio Warriorse do druge titule u tri godine.

„Veoma sam sretan što imam priliku biti dio šampionske generacije i kao igrač, a sada kao trener. No, večeras je nešto posebno, upravo zbog svih okolnosti  i probleme koje sam prošao“, izjavio je nakon pobjede Kerr koji je u suzama proslavljao svoju drugu trenersku titulu.

Njegova desna ruka na klupi Warriorsa, Mike Brown bio je glavni trener u odsustvu Kerra za svog šefa struke kaže:

„Jednu stvar ne mogu da razumijem“, započeo je Brown dodavši:

„Imao sam jedinstvenu priliku trenirati Stevea kao igrača, a sada ovdje na klupi radimo zajedno. Nikada nisam vidio toliko strasti i želje da on bude tu s nama. Njegovo prisustvo u ovim utakmicama finala zaista je bilo nevjerojatno. Zrači nekom pozitivnom aurom, što je dobro i za njega, mene a i cijelu momčad. Zasluženo smo tu gdje smo sada“, završio je Brown.

Latest Posts

NE PROPUSTITE