Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Kidd donio Mavsima pobjedu, Gallinari Knicksima

Sinoæ su u NBA ligi odigrane èetiri utakmice, uz polovièan uspjeh domaæina.

Mavsi su teže nego što se oèekivalo ostvarili domaæu pobjedu nad Clippersima. Iako su u prvpm poluvremenu vodili i sa 16 koševa prednosti, poèetkom treæe èetvrtine ostaju bez Nowitzkog koji je zbog dvije uzastopne tehnièke pogreške bio iskljuèen do kraja utakmice i gosti rade seriju 29-14. U posljednjoj èetvrtini Mavsi rade seriju 22-3 i time osiguravaju konaènu pobjedu. Najefikasniji u redovima domaæina bili su Jason Kidd sa 16 koševa, od toga je 13 ubacio u  posljednjoj èetvrtini, uz 12 asistencija i Brendan Haywood sa 12 koševa i 10 skokova. Clipperse je predvodio Drew Gooden sa 26 koševa i 20 skokova.

Nakon utakmice trener Mavsa  Rick Carlisle je izjavio: “Bila je to loša Dirkova odluka, svojim iskljuèenjem nas je stavio u tešku situaciju i on to jako dobro zna.”

Knicksi su ostvarili domaæu pobjedu nad favoriziranim Nuggetsima. Najzaslužniji za pobjedu Knicksa bio je Danilo Gallinari koji je ubacio 28 koševa, od toga 17 u treæoj èetvrtini u kojoj su nadigrali Nuggetse sa 34-21. Do kraja utakmice Carmelo Anthony je pokušao individualnim prodorima nadoknaditi zaostatak svoje ekipe ali na žalost svojih navijaèa nije uspio u tome. Utakmicu je završio sa 36 koševa i 5 skokova.

Nakon utakmice Carmelo Anthony je izjavio: “Gallinari je jedan jako kvalitetan igraèa i najzaslužniji je za pobjedu svoje momèadi.”

Rezultati:

Washington Wizards – Charlotte Bobcats 86:95 (p)
Detroit Pistons – Indiana Pacers 83:98
New York Knicks – Denver Nuggets 109:104
Dallas Mavericks – Los Angeles Clippers 106:96

Latest Posts

NE PROPUSTITE