Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Nachbar trenira s Netsima, odlazi u Knickse?

Slovenski reprezentativac, Boštjan Nachbar još je u protekloj sezoni dao naslutiti kako nema više želje ostati u Europi, odnosno da su njegove ambicije i želje ponovno vežu na amerièku košarku.

Nachbar se u ljeto 2008. godine vratio u Europu, potpisavši tada ogromnih 9,6 milijuna eura netto sa moskovskim Dinamom i tada u “eri Childeressa” bio najplaæeniji košarkaš na starom kontinentu. Meðutim u Dinamu su se poremetile mnoge stvari i Nachbar je bio prisiljen potražiti novi klub.

Naselio se u turskom Efesu, gdje je pružao više nego solidne igre usprkos svih tegobama. Meðutim u protekloj sezoni jasno je i glasno ponovio kako bi se volio ponovno okušati u NBA ligi i kako vjeruje da postoji interes za njegove usluge.

To je i istina, što je potvrdio i njegov agent Marc Cornstein koji je izjavio kako ima niz klubova koji bi voljeli dovesti slovenskog krilnog košarkaša, a kao najozbiljniji kandidat navode se New York Knicksi.

Inaèe, Nachbar je svoju zadnju NBA sezonu proveo u dresu Netsa, gdje upravo ovih dana trenira s momèadi. Uz Netse je Slovenac u 6-godišnjoj NBA karijeri nosio i dres Hornetsa te Rocketsa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE