Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Nadahnuti Paul Pierce, poraz Washingtona

Boston – New Jersey 100-93
Košarkaši Bostona, prvaci NBA lige prije dvije godine, s novim velikim motivima oèekuju novu sezonu. Kevin Garnett je oporavljen, pojaèani su za iskusnog Rasheeda Wallacea.

U nedjelju je u Bostonu gostovao New Jersey, u sklopu predsezone, a Celticsi su slavili pobjedu 100-93, u nadahnutoj veèeri Paula Piercea.

Igraè s najdužim stažom u Bostonu, od aktualnih košarkaša, ubacio je 25 poena uz šut iz igre 8-12. S linije slobodnih bacanja je, pak, promašio samo jedan šut (7-8). Oporavljeni Kevin Garnett je dodao 12 uz šest skokova, a Eddie House 13 uz tri pogoðene trice. Kod poraženih je bolji od ostalih bio Brook Lopez sa 21 poenom i osam skokova.

Toronto – Washington 100-93
U drugom ranijem nedjeljnom ogledu je Toronto, zanimljivo, pobijedio Washington istim rezultatom 100-93.

Novak u momèadi Toronta, DeMar DeRozan je bio najbolji strijelac domaæina sa 19 poena, a na drugoj strani je Antawn Jamison ubacio 21 uz 10 skokova. Kod Toronta je dobar bio i Talijan Marco Belinelli sa 15 poena, èetiri skoka i tri asistencije.

Spomenimo i da je oporavljen Gilbert Arenas, glavni igraè Washingtona, ubacio 14 uz šut 4-12. Prvih šest šuteva na utakmici je promašio…

Latest Posts

NE PROPUSTITE